Pages

Followers

Minyak yang tak patut jual online

Minyak apa yang tak boleh jual online..?
Minyak yang bekerja dengan syaitan/iblis/jin
but before that Aini nak cakap pasal minyak panas yang Aini guna ni..

Credit: Google

Sebenarnya Aini nak cari minyak panas dalam gambar ni tapi Aini lupa namanya.
Nama dia Siang Pure Oil.
Memang elok untuk lenguh-lenguh kaki, sakit perut, sakit belakang..
Guna minyak ni dia meresap ke dalam.
Esok nya kaki lenguh kita pun hilang..

Jiran di Selayang dulu dia rajin ke Bangkok 
So hubby Aini akan kirim dengan dia sebab murah.
Beli kat sini memang mahal.
Disebabkan covid dia tak pi Bangkok buat masa sekarang.
So tengah survey la kot-kot ada jual online.
Rupanya shopee pun ada jual so leh lah beli.

Ok back to the topic..
Aini type la minyak siam dalam google..
Bila scroll bawah ada plak orang jual minyak-minyak ni secara online ya.
Semuanya di hujung jari nak jual benda-benda yang haram..
Pihak yang berkuasa takde ke selidik benda-benda camni ya..?
Kalau zaman dulu tu orang nak benda-benda macam ni mesti akan pi kampung yang tersorok
pi jumpa bomoh bagai.
Seram la tengok orang zaman sekarang..
Senang-senang je nak jual benda-benda macam ni kan..?
Tengoklah gambar bawah ni.. 
Bila Aini tengok jadi seram sejuk tiba-tiba..
Terus tutup.
Aini nak share je tau..
You all jangan sesekali beli-beli benda alah ni ya.
You all know what is good or bad..


You all nampak tak...?

Aini ada terbaca review orang yang guna minyak pengasih.
Siap cakap dia guna untuk majukan bisnes jual burger tepi jalan.
Customer beratur panjang nak beli sampai tak cukup tangan
Siap cakap lagi Syukur Alhamdulillah bisnes maju selepas guna minyak pengasih ni..
Eh Eh dia ni.. guna bende syirik pastu cakap Alhamdulillah.

Banyak la orang guna benda ni..
guna untuk bisnes, untuk buat pada orang pun ada..
Mostly Aini terbaca review kebanyakannya dari orang bandar

Seram kan..?

With Love,
Aini

14 comments:

  1. Guna cara macam ni kira dah menduakan & berpaling pada Allah. Nauzubillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu..memang jelas nampak menduakan pada Allah

      Delete
  2. Susah nak kontrol sebab platform ni universal. Berhati hati sambil mengingatkan sesama kita sajalah yang termampu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kita memang tak boleh nak kawal orang yang buat semua ni. Semoga kita semua dilindungi dan dijauhi benda-benda syirik

      Delete
  3. Aduhai... Terpesong pula akidah bila percaya benda-benda syirik begini.

    ReplyDelete
  4. Tak sangka kan. Zaman dah moden dan canggih, semuanya turut canggih. Bahaya betul kalau akidah dah terpesong.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Yang modern ni buatkan dorang guna cara yang salah

      Delete
  5. Suka minyak merah tu, bau dia best. Pernah sekali ada comment dari akaun bomoh siam dekat blog saya, dia memang cerita pasal santau, minyak2 semua tu, seram sejuk, terus delete komen tu tanpa baca sampai habis, takut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan minyak tu..
      Ye ke seramnya.. Harap Aini takde lah dapat komen dari orang bomoh ni.
      Orang bomoh ni dah pandai guna social media skrg

      Delete
  6. dosa berkaitan syirik la yang paling kita hindari..

    habis iman dan akidah jika tidak kena dengan caranya

    ReplyDelete
  7. Benda2 macam ni pun dah main online? MasyaAllah!

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)