Pages

Followers

What is Salary?

 Assalamualaikum..

Semalam was a very busy day.
Hari ni busy gak tapi nak blogging jap.. 
Maybe lunch hour leh blogwalking..
Hari ni kan last day bulan November 
So nak prepare untuk gaji staff esok.
Kita gaji setiap 1hb
Hubby kerja dengan kerajaan leh la pakai duit dia dulu..hehehe

Semalam balik 6.30pm, kalau tak kul 6pm Aini dah balik
Ni sebab bos ada discuss pasal kerja.. 
Nasib baiklah rumah dekat.
6.30pm keluar, 10minit dah sampai rumah sebab kereta dah tak banyak
Kalau keluar tepat 6pm, kereta akn jadi banyak 
Disebabkan traffic light yang cepat sangat hijaunya jadi yang dapat lepas 5 biji kereta je
Boleh kira dekat 3 atau 4 kali Aini duk stop sebab lampu merah tu..

Yeay esok gaji...

BUT



Truly indeed..


With Love,
Aini



8 comments:

  1. Gaji, dari alam cyber dia masuk, ke alam cyber lain dia menyusup

    ReplyDelete
  2. hhehehhe gaji ... x smp sehari dah menyusut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul tu.. sehari dapat gaji terus bayar hutang wajib dah tinggal sikit

      Delete
  3. dulu-dulu ammi rasa camni...sekarang ni bila dah agak berusia dan dah kurangkan belanja yang memang sangat2 tak perlu..alhamdulillah...

    dulu gaji 1hb, 3hb dah nganga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa lega tengok akaun kita ada duit lagi kan? Kalau tak 2minggu lepas gaji tinggal skit dh.

      Tahun ni la 1st time Aini dapat gaji lambat.
      Kalau tak sebelum ni paling lewat pun 30hb

      Delete
  4. Betul ..masuknya sebentar. Keluarnya laju bebenor

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)