Brand Gardenia akan naik harga mulai Disember 2021


Assalamualaikum..



Kemungkinan brand roti gardenia akan naik harga.
Bukan roti je..segala makanan brand dia akan naik.
Kawan FB yang share.
Aini and family kuat makan roti..
Kalau waktu malam tak nak makan nasi makan la roti..
Selalu breakfast pun makan roti bersama telur/ peanut butter/ chocolate
Leh zoom la gambar tu kalau nak tengok perubahan harga dia.
Bagi Aini banyak gak dia naik tu.

Aini tengok dalam FB Gardenia or mana2 social media dia takde yang update.
I guess ni dari orang yang bekerja dengan Gardenia yang share pastu dah past and past pada orang lain
sampai lah kawan Aini pun share kt fb dia.

So kenelah berjimat nk beli.. 
Maybe beli JUMBO terus..haha

With love,
Aini

Post a Comment

15 Comments

  1. Adoiiii ni bukan takat roti yg naik harga ni... barang2 lain pun dah start naik harga... pengsan!!

    ReplyDelete
  2. Rumah ammi mmg sentiasa beli yg jumbo. Yang Si kecik tu lepas makan nasi pun dia boleh makan lagi 2 keping roti.. Kang sambil tendagn2 bola pun ngunyah roti. Gemuknya tidak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..sebab aktif kot tu badan tak naik2..

      Delete
  3. Naik harga selau buat uncle naik darah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang takde darah tinggi pun leh naik darah jugak kan..

      Delete
  4. Alaaaaa...dh la orang suka roti gardenia.....aduyaiiii

    ReplyDelete
  5. Naik jangan tak naik. Esok² brekpes roti bakar bawa sampai ke petang jimatttt

    ReplyDelete
  6. lps sayur..roti plak naik harga...

    ReplyDelete
  7. Aduhaii..Harga sayur naik, harga roti pun naik. Tak ada pulak harga barang turun. Lepas harga asas pun naik, harga makanan yang berasaskan sayur dan roti pun auto akan naik jugaklah kan.

    ReplyDelete