Pages

Followers

Kisah seram hotel di Port Dickson

 Assalamualaikum..

Hi selamat berhujung minggu.
Aini macam biasa kerja half day hari ni..
Rasanya tak pi mana2 kot petang ni.. Hubby penat kerja.. 
5 hari direct kerja operasi kat luar dengan panas lit-lit

Hati ni memang nak pi jalan2.. Sogo tgh sale ni esok last.. Ikea pun tengah sale.. huhu
Takpelah demi nak jaga hati suami biar lah dia berehat.
melainkan dia sendiri ajak jalan Aini on je..hehe.




Aini saje baca post lama dalam blog Aini.
Terjumpa kisah Hotel di Port Dickson.
Pernah tak dengar kisah hotel Palm Springs Resort Port Dickson ?
Tengah hot cerita tu pada tahun 2011.

Aini tak tahu lah sekarang macam mana.
Harap ok la tapi dengan covid ni takut juga bende tu seronok berparti sebab lama kene tutup kan?
Bukan tempat dia je rasanya mana2 hotel yang dah lama xde orang tinggal mesti bende tu suka kan.

Yang penting sebelum nk duduk dalam bilik hotel or apartment or homestay..
Jangan lupa beri salam dan azankan, supaya tak diganggu ketika menginap di sana.
Ni nasihat dari ustaz yang Aini ada tengok dalam instagram Jom Dakwah.

Kalau berminat nak baca kisah seram di hotel ni dari previous post Aini boleh klik Hotel Seram

Ok la nanrti kite share cerita lain plak ya.

Have a great weekend.

With Love,
Aini

6 comments:

  1. Buat masa ini alhamdulillah belum kena.
    Terima kasih lawat blog saya. Saya sudah follow balik.

    ReplyDelete
  2. Tak pernah dengar pulak kisah seram kat Palm Springs Resort Port Dickson. Itulah tu, seram jugak nak bercuti tidur hotel selepas lama ditinggalkan. Kena amalkan lah bagi salam dan azankan tu sebagai pendinding. Semoga baik baik je ketika bercuti.

    ReplyDelete
  3. Sebab tu lepas dpt kebenaran rentas negeri, stay hotel bagai ammi tak book mana2 pon. Takut. Kot2lah pulak time pergi tu ammi atau anak dara uzur... Lagilah.

    Takpelah bagi yg lain halau dulu makhluk Allah yang "itu"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. klau nk duk hotel cuti2 nnt tunggu la thn depan..hehe..
      Kite ni dh la lemah semangat..

      Delete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)