Pages

Yusuf final exam

 Hari ni anak buah Aini (Yusuf) ambil final year exam
Pagi-pagi ibu dia update dalam whatsapp family group yang dia akan ambil exam.
Kecil-kecil dah ada ambil exam ya.
Rasanya masa zaman Aini tadika takde pun ambil exam bagai.
Masa tu tahun 1990
final year buat persembahan tarian.
Aini masa tu buat tarian cina tapi tak ingat la. haha


Yusuf yang duduk di kerusi hijau
Ready for the exam (calm & steady)


Gambar diambil oleh cikgunya
Update di Whatsapp group parents

Jam 12pm, Yusuf dah habis sekolah.
Ibunya ambil dia dengan adiknya Zulaika.

Perbualan ibu & anak:
Ibu : "Macam mana exam tadi, ok ke..?
Yusuf : "Okay..semua betul.."
Ibu : " Cikgu dah tick ke..?"
Yusuf: " Belum.."

Hahahaha
Haih yusuf..yusuf..
Confident ya semua betul..
Bagus.bagus..
Means dia jawab dengan betul la tu InsyaAllah.

Esok exam English & Jawi
Dia nak ibunya buat revision on that subject 

Alhamdulillah Yusuf pun semakin pandai membaca dan menulis.
Nampak la Yusuf minat belajar..
Seronok pergi sekolah jumpa teacher & kawan-kawan dia..
Kesian lama sangat duk class online..

11 December ni hari persembahan dan konvo dia.
So dia akan menari dengan pakai baju melayu dengan pakai tanjak sekali.
Mamu dia (Hubby Aini) akan belikan tanjak untuk dia on his big day..

Mesti dia suka nanti💗

With love,
Aini

7 comments:

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)