DOA PEMBUKA 12 PINTU KEBAIKAN



 

ALLAHUMMAF TAHLII ABWAABAL KHOIRI, WA ABWAABA SSALAAMATI, WA ABWAABAS SHIHATI, WA ABWAABAN NI’MATI, WA ABWAABA BAROKATI, WA ABWAABAL QUWWATI, WA ABWAABAL MAWADDATHI, WA ABWAABAR ROHMATI, WA ABWAABAR RIZKI, WA ABWAABAL ‘ILMI, WA ABWAABAL MAGHFIROTHI, WA ABWAABAL JANNATHI YAA ARHAMARROOHIMIIN.

Ya Allah…. Bukakanlah untukku, pintu-pintu kebaikan, pintu-pintu keselamatan, pintu-pintu kesehatan, pintu-pintu nikmat, pintu-pintu keberkatan, pintu-pintu kekuatan, pintu-pintu cinta sejati, pintu-pintu kasih sayang, pintu-pintu rezeki, pintu-pintu ilmu, pintu-pintu keampunan dan pintu-pintu syurga. Ya Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.


🤲🏻🤲🏻


🌷Bacalah doa ini selepas solat, sebelum tidur dan bila-bila saja. 

🌷Amalkan doa ini, In Sya Allah akan dibukakan pintu rezeki seluas-luasnya, terhindar daripada musibah, orang bertambah sayang dan apa yang didoakan In Sya Allah akan dikabulkan oleh Allah.

🌷Jangan berputus asa berdoa. Ada orang Allah cepatkan doanya dan ada pula yang lambat dan mungkin ada juga yang Allah beri di akhirat. Semua ini kerja Allah, hanya DIA yang tahu apa yang baik untuk kita.

🌷Yang paling penting, berdoalah dengan bersungguh-sungguh dan mesti yakin dengan Allah. Bersangka baik juga dengan Allah.

Segmen 24 Jam Bloglist #41 MiaLiana.com

Assalamualaikum..





Pencarian bloglist bagi bulan Julai, Ogos dan September 2021 di MiaLiana.com bermula pada 10.30 pagi 1/7/2021 sehingga 10.30 pagi 2/7/2021. Semua blogger dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog MiaLiana.com / Like Fanpage MiaLiana.com / Follow Instagram @mialiana (mana-mana yang ada)
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #41 MiaLiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog MiaLiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 3 Julai 2021.

** jom support Mia Liana....

Nak minum Gong Cha

 Assalamualaikum,

Hari ni for the 1st time Aini order air Gong Cha.. Rasa nak minum tea so Aini pun ambik GC Signature Green Tea macam dalam gambar kt bawah ni..


Nampak sedap kan?
Kite boleh nk tick less sugar ke no sugar ke terpulang pada kite..
Yang putih atas tu special foam
klau xnak tu pun xpe, ada byk option.

tak sampai 20minit dah dpt dah air GC Signature Green Tea tuuuu..



Ok..we can't get the same as the image so yeah..



Ok sedap.. tea dia rasa jasmine tea.. not so green tea..
Well maybe it was jasmine green tea..
Aini ni hantu minum tea so tau rasa green trea or jasmine tea ni macam mana..




Total RM16.23..
Delivery tu mahal..huhuhu..

Sekali sekala nak minum leh la.. maybe once a month or once for 2 or 3 month.. haha

You guys dah rasa flavour apa?

Apa lagi flavour yang sedap?



Love Aini