Pages

Hello December

 Assalamualaikum..


As you all know that this month is the end of the year 2022..
Bulan lepas adalah bulan yang ujian besar buat Aini..
Sebulan Aini batuk, kemudian Aisyah pula demam on and off

Sabtu lepas hubby balik Tronoh, Perak hantar maknya balik setelah sebulan dia tinggal di KL bersama anak perempuan dia. 
Hari Jumaat tu Aisyah dah mula demam, tiba-tiba je demam
Hubby rasa tak sedap hati tapi balik juga la kampung sebab dah janji dengan maknya
Malam tu juga batuk Aini semakin teruk.. 2 hari MC 1 hari keje halfday

Sabtu tu hubby dah sampai tronoh
Malam selepas maghrib, Aisyah batuk teruk.. batuk sambung2 tanpa henti
Hati Aini dan mama Aini mula risau & decide nak bawa pi klinik..
Aini call hubby, dia lg la risau sebab dia duk jauh..
Sampai klinik, check suhu panas, kene ambik darah
Alhamdulillah semuanya ok..takde kene warded..
Doc kata paru2, tonsil semua ok clear je.. cuma tekak tu ada merah
So doc bagi ubat anti radang untuk elak dari menjadi lebih teruk

 
Hari abahnya nak balik rumah..
Aini tengah lipat baju, dia terus grab vase abahnya..
Rindu sangat la tu
Malam tu selepas jumpa abah, demamnya hilang



Aini order food panda sebab tak larat nak masak
Aisyah kata nak lukis untuk abang motor
A Thank you note for brother food panda
Bila orang tu dapat ketawa je dia..
Aisyah lak malu-malu kucing..Haha

So bulan ni ada nak habiskan cuti ke..?
10 Dec dah start cuti sekolah kan..
seronok la cuti panjang..hehe

InsyaAllah hujung bulan ni Aini balik kampung..

With Love,
Aini







9 comments:

  1. Alhamdulillah sudah sembuh. Ujian Allah untuk kita.

    ReplyDelete
  2. Terubat rindu dia akhirnya ye hehe

    ReplyDelete
  3. Semoga Aisyah terus sihat ye...bulan ni bulan paling sibuk buat akak..Dania nak masuk kolej 7hb, and majlis akak 24hb...

    ReplyDelete
  4. moga yg baik2 saja utk disember ni and masa2 akan dtg.. aamiin

    ReplyDelete
  5. Ammi tak gi mana sebab nak sunatkan si bongsu tu. dia dah sihat barulah plan nak gi memana

    ReplyDelete
  6. Bulan 12 ni nak khatankan anak ke 3..

    ReplyDelete
  7. comel je 'nota' aisyah tuuu

    ReplyDelete
  8. so sekarang mcm mn? dah betul2 sembuh ke tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kami berdua dah sembuh..

      Delete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers