Pages

Followers

Akhirnya terjawab PM Malaysia ke-10

Assalamualaikum..

Akhirnya dah terjawab semalam siapa PM Malaysia yang ke-10..
For me tak kisah la sape jadi PM kita as long as our country is in good hands..
Just wait and see within 5 years kan..?

Kalau nak tahu kite hampir seminggu baru tahu siape jadi PM Malaysia..
Tapi di negara Belgium 18 bulan baru dapat PM baru..lagi lama kan..?
Kerajaan Baru Belgium Lepas Krisis 18 Bulan


Alhamdulillah dapat la rehat lama skit kan sebab Isnin depan cuti..
Ada ambik cuti tak hari ni..? 
Hello kat boss cakap saya EL..haha
Bos mesti dapat tangkap punya la.. 
Nak cuti panjang tiba-tiba ambik EL hari ni kan..?

Semalam Aini dah ambik cuti sakit..
Semput teruk lak.. ingat guna inhaler dah ok dah
End up pakai nab gak..

Aisyah plak demam.. tiba-tiba je demam..
Jam 4 pg td, suhu naik panas mendadak.. 38 pastu check lg 39
Kejut hubby minta bagi ubat masuk buntut..
Pagi td dh ok skit, itupun ada lg rasa suam2 kt badan dia tu..
Tengok Aini dh siap nak pi keje, dia nangis nonstop nak ikut..
Sian plak tengok.. mungkin sebab semalam Aini ada dengan dia 24/7..

Aini keje hari ni tapi masih duk semput lagi..
So plan ambik halfday je lah..
Tak larat nak layan semput ni, prefer nak baring je..

Dah lari topik ni..haha

Sekarang ni musim budak demam ke..?
Anak buah pun demam..
Kawan hubby masuk ward kene Rotavirus..
Semoga anak2 kita dilindungi dari penyakit bahaya ni..Aamiin

Ok you all take care ya..

With Love,
Aini

2 comments:

  1. Semoga pemimpin yang dipilih lebih mementingkat rakyat daripada diri sendiri

    ReplyDelete
  2. Assalam Aini, akak kunjung balas 😊. Semoga Aini dan Aisyah cepat sembuh ya.

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)