Pages

Habbatus Sauda hilangkan batuk degil

Assalamualaikum..

As you all know, Aini dah sebulan batuk teruk..
Nak makan pun takde selera sangat..

So mama Aini belikan minyak Habbatus Sauda..
Masa adik Aini kene covid and batuk teruk mama bagi dia ni..
3 hari batuk dia dah kurang

Habbatus Sauda ni boleh hapus segala penyakit
Even yang ada ketumbuhan atau cancer pun boleh sembuhkan
Di botol tu pun ada tulis sembuh untuk apa..


Comel je tengok tangan si Aisyah bumbum ni..

Cara nk makan yang ni mulanya tak selesa..
Minyak sudah tentu rasanya pekat dan baunya sangat la kuat
Tapi bila lebih 2 kali buat, kita akan rasa terbiasa..

Cara makan 2 kali sehari.. 
Sebelum sarapan dan sebelum tidur
Picit tiub dia dan masuk ke dalam mulut..
Aini letak sampai ke anak tekak supaya tak kene lidah
So kene dongak sikit la..
Sebelum tidur pun sama buat cara macam tu..

Sambil makan tu kita baca ayat pendek untuk sembuhkan diri kita..
3 hari Aini amalkan makan pagi dan malam
Alhamdulillah batuk Aini dah kurang
Klau terbatuk pun biasa2 tak teruk sampai sesak nafas

Yang penting, pemakanan tetap kene jaga..
minyak, creamy, ice buat masa ni cuba elakkan..
InsyaAllah lagi cepat la baik tekak kita tu..

Boleh cari di mana2 kedai tapi cari kedai yang dia ada jual mcm kedai jamu
ataupun yang jual makanan sunnah..
Mama Aini beli ni di kedai yang jual buah kurma, minyak zaiton semua tu..
So memang ada la jual minyak Habbatus Sauda ni..

Elok beli jenis minyak camni
Jangan beli yang tablet lambat la baiknya..
klau minyak ni atleast dia boleh turun sampai ke tekak kita.

Aini share ni sebab ramai kawan-kawan tengah duk batuk teruk
Cuaca pun tengah tak menentu..
Semoga kawan2 smua sihat walafiat..

With Love,
Aini

6 comments:

  1. habbatus sauda ni mmg byk khasiatnya kan? semoga cpt sembuh aini

    ReplyDelete
  2. banyak khasiat habbatus sauda ni

    ReplyDelete
  3. Akak duk makan habatussauda skrg..harap2 boleh cepat hilang batuk ni...

    ReplyDelete
  4. Selalu dengar banyak khasiat habbatus sauda ni.

    ReplyDelete
  5. Permah beli kt Shopee.. masa tu kena Covid.. huhu

    ReplyDelete
  6. Baru tahu khasiatuntuk batuk.

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers