Pages

Shopping SOGO nak beli bag sekolah Aisyah..

Assalamualaikum..

Ahad baru ni hubby Aini ajak jalan-jalan pi SOGO KL
Waktu hujung bulan ni dengan nak adanya Christmas sale mmg kaw2 murah
Bayangkan hubby pi mens level, belek2 la small bag ala2 mcm purse besar tu
Harga asal dia RM280, after diskaun harga dia jadi RM80..!!
Tak ke murah.. brand Polo
Tapi hubby tak beli pun, tengok2 je..haha
Yang dia nk beli baju dalam dan ada la T-shirt favourite dia PlayBoy tu..haha

Sebelum shopping Sogo, kami singgah makan dulu..
Masa tu dah jam 12pm..so perut pun dah lapo..
Kami terus ke tingkat 7
Ada 2 kedai makan kat situ, sama level tempat customer service..
Nak cuba la makan, klau kt food court memang penuh la waktu camtu..



Aisyah nampak Chirstmas tree.. dia suka tengok bende2 colourful..shining..
So dia nak wefie.. taknak selfie..haha
Dah selesai wefie, Aisyah pun balik ke tempat meja makan tempat abahnya duduk..
Air baru sampai..a few minutes later makanan plak sampai
Aini and hubby order nasi lemak je.. Ada je makanan lain tapi kami lapar nasi..


Nasi lemak sambal sotong (Hubby punya)

Nasi lemak telur mata (Aini punya)
Tu tangan Aisyah, suka makan kopok

Tangkap gambar je buat muka ala2 comel gitu..haha

Aisyah suka share pada abah & mama dia..
Apa dia makan dia akan kongsi..

So far nasi lemak dia sedap.. the nasi itself..
Sambal dia ok la..
Sambal sotong out skit..


Selesai makan, terus ke warehouse..
Banyak barang2 sekolah dan bag sekolah
Aisyah and hubby dah aim nak beli bag sekolah Aisyah..Unicorn..
Tahun depan dah masuk tadika..
Masa Aisyah tengah test bag sekolah yang dipilih oleh dorang berdua
Tiba-tiba abah Aisyah sebak..bertakung air mata sambil tengok Aisyah
Rasa masa berjalan begitu cepat tengok dia nak sekolah dah..
Anak sorang je memang akan rasa camtu la kan..
Terus abah Aisyah panggil dia peluk Aisyah..

Mujur la abahnya nangis tempat tersorok skit, klau tak mau org lain nampak..Huhu


Ada gaya ya..

Pi Sogo memang banyak beli barang untuk dia,
Seluar banyak senteng sbb Aisyah dah lonjong..haha
Pastu beli kasut jalan


Suka ya dapat bergambar dengan Doraemon


Tahun ni deco dia simple and nice..Tak serabut pun tengok

Hari Ahad biasanya pi Sogo sesak tapi Aini pi tak sesak langsung..
Tak tau kenapa.. atau mungkin Aini pi pada awal bulan..

Aini beli apa..?
Aini dapat body mist Victoria Secret yg dah lama Aini nak.. sebab 1 botol tu kan mahal..
Lagi satu purse..hehehe

Terima kasih pada hubby layan kerenah anak bini..
Alhamdulillah...

With Love,
Aini

 

6 comments:

  1. ammi pernah naik kat atas tu sekali je..

    ReplyDelete
  2. Dah berkurun akk tak pergi Sogo. Zaman student dulu almost every weekend lepak situ hehe... Seronok shopping di Sogo ni, barang dia banyak & pelbagai pilihan

    ReplyDelete
  3. lamanya tak ke sogo, walaupun kerja di kl dan duduk di selangor tak jauh tapi itulah akak bukan jenis suka ke mall sangat. Tak sangka ayah Aisyah berjiwa lembut ya

    ReplyDelete
  4. Lama btul x jejak Sogo... Suka soping sogo kalau cari baju budak2 sebab byk choice

    ReplyDelete
  5. Batu sedar dah lama saya tak ke Sogo haha. Bestnya dalam bergambar dengan Doraemon tu.

    ReplyDelete
  6. comelnya aisyah.. bergaya dgn beg sekolah baru

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers