Pages

Nak lunch bersama anak buah

Hari Jumaat rehat lama kan..
So hari ni Aini nk pi lunch date dengan adik Aini dan anak buah..
Sementara hubby adik pi solat jumaat, so Aini kidnap dorang jap..
Kata adik ada 1 cafe di apartment berhampiran dengan rumah dia.. 

Rasa dan seminggu lebih Aini tak jumpa anak buah Aini terutama yang si kecik tu Yunus..
Dah pandai merangkak dah dia..
Jalan sendiri blum pandai lagi..
Baru nak masuk 9 bulan..


Nasib baik la kabinet TV tu tinggi klau tak mau dipanjatnya

Pakai baju bear.. Mother in law Aini yg hadiahkan.

Nanti Aini share gambar tempat lunch next entry ya..
Tak sabar nak gomol gigit Yunus ni..hehe

Selamat beristirehat..

With Love,
Aini


9 comments:

  1. Handsomenya diaaaa...ni dapat kat SA ni...confirm kena gomol ni...

    ReplyDelete
  2. Hensem ni.... nanti sekolah sure ramai peminat rahsia ni....

    ReplyDelete
  3. Melentik bulu matanya..

    ReplyDelete
  4. aww comelnya.. senyuman pun manis aje

    ReplyDelete
  5. Cute and adorable anak buah. Be careful with the power switch below the cabinet. Hope he doesn't want to play with them.

    ReplyDelete
    Replies
    1. The cables are hidden in the cabinet so it's totally save under it..

      Delete
  6. ommeyyyy ommmeeyyyyy yunus

    ReplyDelete
  7. Aunty pun rasa nak gomol & dukung dia, ommeyyy sgt si Yunus ni!

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers