Pages

Salam Jumaat: Lunch 2 jam untuk RND Christmas Cookie Box

 Assalamualaikum,

Salam Jumaat.. dah nak balik keje baru update blog..
Aini busy bebenor.. Hujung minggu ni busy dengan tempahan cutomer..
Customer nak 4 Happy Box untuk Selasa depan sempena Christmas..
Dorang nk buat small event sesama staff dorang sebelum Christmas
Pastu ada customer tempah Donut Red Velvet 20biji..

Tadi masa lunch hour sempat pi umah adik..
Nasib la dekat dgn tempat keje..10min campai la
Sbb nk bg gmbr pada customer nk bg mcm mana..
Bila dh share gambar dia pun cakap comel je..haha


Haaa comel tak..?

Kalau Aini dapat ni, Aini pun geram..haha
Aini dan adik Aini plan nak buat macam ni in future..doakan kami ya..

Memang ramai dah buat cara camni
Bila kite buat sendiri and customer nk 4 box terus memang rasa seronok
Penat terus hilang..haha

InsyaAllah akan deliver selasa depan di Petaling Jaya bersama hubby..
Hubby Aini jadi driver..sanggup ambik cuti demi isterinya..chewahhh

With Love,
Aini


10 comments:

  1. Alhamdulillah banyak tempahan diterima.

    ReplyDelete
  2. Good Job Aini. Comel je tempahan tu.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih ye. Barang yang dikirim sudah sampai. Nanti saya buat entri blog.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..murah rezeki..

    ReplyDelete
  5. Wah ada ambik tempahan yg ni ke Aini? Klu ada nak order la hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada buat.. klau nk aini pos pun boleh.. leh hello2 Aini ya www.wassap.my/60123004324/happybox

      Delete
  6. saya pun selalu beli deco box macam ni untuk Pia..memang suka la budak2 siap deco boleh terus makan

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers