Pages

Sweet Sale by Juzabakes

Assalamualaikum..

Aini bersama adik Aini ada buat promo YES..chewah..
Diskaun RM5 untuk semua cakes..

Boleh pos klau nak, harga postage tidak termasuk ya..
Semua boleh pos kecuali Red Velvet & Pandan Gula Melaka sebab ada frosting..
Klau post meleleh lah frosting cream tu nnt kan.. rupa dh tak cantik dh..



Yang paling HOT Selling Lemon Poppy Seed & Red Velvet Cadbury

Marble cake Aini guna resipi mama Aini sebab Aini suka marble cake zaman dulu..
Aini tak buat corak2 bunga tu.. Aini memang totally ikut konsep lama..
Dan juga Aini tak buat manis-manis sebab majority banyak order dengan Aini level mak-mak kita..
Even Aini sendiri pun tak suka manis sangat..
Mak mentua pun suka semua la sbb Aini banyak bg dia rasa smua..hehehe

Berminat nak order boleh pm Aini/adik Aini


Nak beli untuk wedding atau nak bawak balik kampung boleh je pm Aini..
Nak pos terus ke kampung pun xde masalah..

With Love,
Aini



9 comments:

  1. Wah... Rajin dia buat bisnes.. Ada skill masak2 ok la.. All the best.. Kalau ad rezeki, bole order nnt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you kak.. InsyaAllah boleh je..(^_^)

      Delete
  2. Nampak sedap-sedap je keknya

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, semoga bertambah maju bisnes kek Aini :)

    ReplyDelete
  4. insyaallah... kita masukkan awak dalam baker list

    ReplyDelete
  5. semoga maju jaya.. nanti dtg KL boleh order. hehee

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers