Pages

Followers

Ladies out vs Daddy girl out

Assalamualaikum..

Semalam Hari Deepavali. Selamat Hari Deepvali bagi yang meraikannya.

Tempat Aini kerja dorang bukak bengkel tapi Aini diberi cuti..Alhamdulillah..
Adik Aini mengidam sushi di Sushi King ( tgh preggy 5 bulan ank-3)
It was a ladies day out with my sister and my mum.
Anak2 suami yang jaga. hehe

Selepas breakfast, Aini & mama ambil adik di rumahnya.
Tak jauh mana pun, lepas tu terus ke Aoen Shah Alam.
Sampai sana dekat 20 minit juga lah nak cari parking.
Maklum la public holiday mesti ramai pi shopping dengan family kan?

Dah masuk mall kite pun pusing2 dulu, belum rasa lapar lagi.
2 jam pusing sempat shopping baju bagai baru lah kite pi makan.
Meja agak penuh so kene beratur la kejap.
Nasib baik tak beratur panjang.

Baru lepas shopping baju. 
Sempat lagi selfie..


Aini (left) - mama & adik

Mochi dorang sedap sgt2. 1st time makan mochi sushi king.
Ada jual asing klau yang nak bawak balik tapi tak sure harga dia sebab tak letak harga tempat mochi yang dorang jual tu.

Si Aisyah dapat jalan2 dengan abahnya.
Hubby kata daddy girl out..hehe (comel bunyi dia)
Dorang pi I-City Mall, pi lagi jauh drpd mama dia.


Wajib bawa anak patung Dinosaur dia ke mana dia pergi.
Aisyah tak suka anak patung girl2. Suka sangat dengan Dinosaur sejak umur setahun.


Aisyah for the 1st time dapat naik kereta dinosaur

On the way balik.
 penat berjalan tanpa guna stroller..
Hubby kata dia good girl, x meragam.. lari sana sini seronok dia..

Mama Aisyah dah sampai rumah dulu.
Aisyah yg tak balik2 lagi. Opahnya duk tanya mana lah si kenik jalan..
Sampai je rumah Aini intai dlm kereta masih duk tido lagi..comel je.

Lepas ni jalan2 dengan mama plak ya.

You all masih sambung cuti lagi ke..?
Aini kerja balik dah.. tak sambung cuti pun.. 

Bagi yang tgh bercuti lagi..Selamat bercuti
dan hati-hati ya.

With Love,
Aini

6 comments:

  1. Anak Kadang2 kalau dgn mak mmg ngada2. Kalau dgn abahnya ok je.

    ReplyDelete
  2. Dua dua days out pun menyeronokkan, kan. Seronok Aisyah sampai kepenatan tu. bagus dia good girl behave bila berjalan keluar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. masing2 seronok keluar..hehe

      Delete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)