Pages

Followers

Jaga anak boss kejap

Aassalamualaikum..

Salam Jumaat..
Pagi tadi agak busy sikit.
Kalau tak mesti sempat blogwalking dan update blog.

Sibuk apa sampai tak sempat update blog.
Sibuk babysit anak bos yang berumur 6 bulan.
Nama sama macam anak buah Aini.. Yusuf..

Ayah Yusuf nak pi jumpa customer kt depan kedai je..
So dia minta tolong Aini tengokkan Yusuf..
Muka kene cakar sebab kucing galak main dengan Yusuf.
Elok je dia minum susu botol..sambil tengok Aini yang duk depan dia.

Pastu dia stop susu..
main jap..pastu sambung susu..





muka senyum main chak2 dengan aunty Aini.
Aini pun angkat la dia jap tepuk2 belakang dia nak bagi dia sendawa..

BURPPPPP!!!
kuat tul dia sendawa.hehehe

Dah lama tak pegang baby ni..hehe
Takpe next year leh main anak buah baru..
InsyaAllah bulan Mac tahun depan muncul la baby boy..

With Love,
Aini

8 comments:

  1. Mujur dia belum pandai memilih org

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tuler..
      klau hari baby tu lepak bengkel ayah dia sampai besar..
      mesti rapat dengan Aini..ehhh

      Delete
  2. comelnya dia! Saya singgah follow dan link di bloglist saya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel sangat..hehe
      Terima kasih sudi follow Aini

      Delete
  3. Replies
    1. Tuler..mungkin sebab dia dh kenal aini kot..hehe

      Delete
  4. Comelnya anak boss. Elok dia dengan orang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan.. dia mmg jenis kawan dengan semua orang..hehe

      Delete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)