Pages

Followers

Siapa punya mainan - Hubby atau anak?

Assalamualaikum..

Salam Jumaat
Pagi tadi Aini agak lambat pergi kerja.. 
Lewat 7 minit..haha..
Duk kisahkan si Aisyah ni boleh taknak mandi plak dia..Adehh

Semalam hubby buka shopee lagi..haha
Mengalahkan si wanita bershopping.

Hubby saje la belek2 barang toys sekali jumpa ni...
Murah katanya..
Dari RM48 turun ke RM36.90

 

Ni bukan sale 11/11 tapi ni mmg ada bagi diskaun.
Hubby kata leh bagi Aisyah main..main korek-korek pasir..
Selalu Aini & hubby pi pantai remis untuk bagi Aisyah main pasir.
Tapi covid ni dh 2 tahun la tak pi.

Aini tanya hubby "Aisyah ke.. abah Aisyah yang main?" Hubby pun sengih..
Aisyah umur 3 tahun mana lah reti nak tekan2 butang ni.. 
Mau Aisyah naik duk atas tu..haha


Jelas mainan ni tulis untuk boys.
Tapi Aisyah ni mcm suka mainan boys daripada girls.
Anak patung pun dia nak yang dinosaur bukannya barbie or baby doll..

Nampak tak Aisyah ni Dinosaur fan.
Siap tanya nnt birthday party nak apa..
"Aisyah nak Ho" (Dinosaur)

Bukan dalam gambar ni je ada..
Banyak lagi Ho dia kt bilik tidur pun penuh dengan Ho dia.

Pi la mana2 asal nampak dinosaur je nak..
Nampak je nak.. Aisyah..Aisyah..

With Love,
Aini

4 comments:

  1. Abah pun nak tumpang sekaki main toys dengan aisyah. Ada lah geng main :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tuler..seronoka bukan main dorang anak beranak ni..

      Delete
  2. Hahahhaha abah abah.. Pandai ye pinjam nama aisyah. Tp aini jgn underestimate capability budka 3 tahun tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu le bila Aisyah main quite surprise la dia pandai main rupanya..

      Delete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)