Pages

Makan di Restaurant Datuk Rosyam Nor (Bapak Style)

 


Assalamualaikum..

Dah November dah ya..
Ya Allah masa begitu pantas..

Tahun ni memang xde bercuti sakan. Sejak kes naik mmg takut nak keluar.
Apapun kita jaga kita ya..

Semalam Aini pergi Kipmall dengan mama Aini, hubby and lil Aisyah.
Alhamdulillah Aisyah dah biasa pakai mask.. 
Klau tak sebelum ni pakai face shield je sebb pakai mask dia rimas.
Masa tu dia umur 2 tahun, mmg tak selesa la kan.

Aini keluar pun tak lama. dalam 2 jam je sebab nampak makin ramai petang tu.
Kite dah la bawak anak kecik. Bahaya.
Sian Aisyah tak dapat nak explore sangat di luar.

Sekarang ni dah musim hujan
kalau nak pi pantai ni memang tak ler.. 
Dari dulu lagi hujung tahun tak pi tempat laut2 ni..bahaya.

Ok.. sebelum Aini balik rumah
Aini singgah makan di Restaurant Datuk Mohamed Noor aka Datuk Rosyam Nor
So far Aini makan sedap. Makanan dia ada specific menu tak banyak pilihan.
Air minuman banyak.. More style like Coffee Bean.
Nak lepak minum ptg situ ke..nk munch2 ke sesuai la tempat dia.

Just wanna share few pictures..

Aisyah bawak opah jalan-jalan

Her cheeky look

Nasi goreng kambing kopi ( Aini punya)

Kam Heong chicken with fragrance rice
( My mama..gambar blur skit sbb Aisyah sibuk nk join snap gak..)

Nasi goreng bumbu belacan daun hijau (Hubby punya)

Sedap..daging and ayam lembut..
Drinks dia pun sedap.
Aini ambik Chocolate share dengan Aisyah..Dia yang habiskan air tu..haha
Ice Lemon tea dia pun sedap..Just nice masam and manis dia.

Nanti you all leh la try makan sana.. 

Location :

Address :
UG-01, KIP Mall, Desa Coalfields, 47000 Sungai Buloh, Selangor

Hours:
10am - 10pm

With Love,
Aini

2 comments:

  1. Aini punya menu tu mmg ada kopi ke apa? Atau hitam sbb Kicap?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada la rs kopi skit.. yg nasi Aini xde rs kicap sgt.. smua dia guna yg dia marinate rsnya..

      Delete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)