Pages

Followers

Cermin vs cermin tinted

 Assalamualaikum..

Happy weekend all..

Bagi yang bekerja hari ni macam Aini selamat bekerja. (Kerja half day je)
Bagi yang tidak bekerja pada hujung minggu ni selamat beristirehat.

Setiap hari Sabtu Aini kerja halfday dari jam 10am - 2pm
Kejap je.. kalau leka buat kerja tengok jam eh dah pukul 1pm..hehe
Best kan kalau tak kerja hari Sabtu..huhu
Sebelum Aini keluar tengok Aisyah, dia masih sedap tidur lagi.

Pagi ni ada customer 1 family..
Rasanya dorang nak pi kenduri kot sebab pakai cantik2 lagi.
Yang lucunya tingkap sebelah kiri Aini tinted macam cermin.
Memang orang luar tak nampak Aini di dalam.
Tapi yang buat Aini geli hati bila anak perempuan customer ni tengok la tingkap tu.
Masa tu Aini tengah layan phone jap.
Ingat dia nampak Aini sebab muka dia rapat sangat dengan cermin tingkap tu.
Rupanya tak sebab pantulan dari cahaya luar memang takkan nampak dalam
Budak tu tengah layan kecantikkan diri dia dalam 'cermin' tu..haha
Memang nampak cantik la sebab Aini nampak dia pakai gold eye shadow.


Dekat dia tu macam duduk sebelah kita tau.
Lepas tu giliran maknya pulak, sedang betulkan tudung dia..
Pastu pandang cermin tu lama-lama tengok diri dia..

Haha memang kelakar.
Kalau budak lelaki yang duk dalam ofis ni nampak orang buat camtu
Mau ada niat nak usik orang tu
Sama ada ketuk atau terjah orang
Macam hubby Aini suka buat kat Aini sejak zaman couple lagi..haha
Nakal tul hubby ni. Sampai sekarang lah dia suka terjah orang mostly pada Aini lahh..Haha

You all pernah kene terjah mengejut macam tu tak..?

With Love,
Aini

2 comments:

  1. bagus sangat kalau ada senda gurau..

    baharulah hidup sentiasa ceria dan gembira

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)