Pages

Followers

Lunch Dim Sum je

 Assalamualaikum..

Pagi tadi heavy breakfast nasi goreng.
Kul 1030 makan pastu kenyang sampai kul 2ptg.
hari ni lunch DimSum 4 ketoi je dgn pau daging size kemetot ni.


Dim Sum RM5 (4pcs)
Pau RM1

Mulanya nak makan fish&chips dari food panda
Tapi hati kata tak lapar sangat..nk munch je.

Tengok kat luar dh nak gelap
Tingkap kereta ada buka skit sbb taknak bagi bahang masuk sebab tadi panas
So Aini keluar kejap pi seberang jalan.
Kat sana ada gerai makanan macam-macam
Singgah pi beli Dimsum & pau ni.

Pastu beli pisang goreng untuk budak staff bengkel ni.
ada 2 org pomen je kt bengkel ni.
Tengok dorang tak lunch lagi.
Sibuk duk servis kereta pelanggan.
Dorang siap ckp lunch pun penah kul 8.30mlm br makan.

Dorang bujang lagi.
Sangat hormat orang senior (kira Aini la)
Tak nak cakap orang tua..haha
Sebab Aini paling tua di bengkel ni.
Umur dorang dalam 27 / 28 camtu.

Ni dah bunyi guruh dah.
Tak lama lagi hujan la ni.

Tempat you all nak hujan juga ke?
Musim hujan ni hati2 memandu bagi yang bekerja luar tu.

With Love,
Aini

14 comments:

  1. hujan2 sedap pekena kopi n pisang goreng panas ni... tapi dah ujan, malas plak nk g cari pisang goreng eehheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul tu.. pisang goreng Aini dh cpt sejuk dh sbb ofis sejuk..

      Delete
  2. Replies
    1. Oo ye ke.. lama Aini tak pi pusing2 di Morib

      Delete
  3. Suka ammi kalau budak muda rajin kerja dan tak mengular..

    Semoga murah rezeki akak senior yg belanja tu ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. susah nak nampak budak2 muda rajin bekerja cari rezeki skrg ni.

      InsyaAllah..Aamiin..(^_^)

      Delete
  4. Tempat kita hari-hari hujan.Hu3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke.. sedap cuaca sejuk je..cuma nak buat aktiviti luar susah skit la ya

      Delete
  5. Kenyang juga makan makanan ringkas macam ni. Sekarang ni macam tiap petang mendung dan hujan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. pastu balik rumah perut bunyi lapar nasi hehe

      Delete
  6. Sedapnya dim sum!
    Sini huja jugak siang tadi...err..bujang ehhh..Adjust soranggg..HAHAHAHA

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)