Pages

Followers

AdSense muncul dalam blog Aini

 Assalamualaikum..

Alhamdulillah setelah sekian lama Aini blogging baru lah rasa nak letak AdSense dalam blog Aini.
Hmmmmm silap juga patut dari dulu lagi buat kan tapi mungkin Aini tak research betul-betul cara nak apply dan memang tak tahu sangat nak buat.

By Google image


Bila baca ramai dapat income daripada AdSense ni rasa why not Aini cuba. Aini apply sejak bulan Oktober atau bulan November tahun lepas gitu.. Agak lama juga nak dapat kelulusan tu kan..? Ada sampai berkali-kali apply baru la dapat. Alhamdulillah Aini sekali je apply baru tengok blog tadi dah ada keluar iklan AdSense.

Aini masih belajar lagi nak menggunakannya. Aini akan rajin singgah blog yang banyak update pasal AdSense sebagai reference Aini dan juga Aini haruslah rajin update blog setiap hari ya.. no excuse this time. hehehe InsyaAllah.. Demi untuk rezeki anak dan suami dan juga my parents.

Aini ada juga buka Youtube tapi nak edit video bagai ni makan masa yang lama.. Itu pun pakai Apps Inshot je untuk update video dalam phone. Kalau guna laptop/computer puas nak guna.. Ada je laptop tapi biasanya suami bawak pi kerja.. Dia akan guna bila dia operasi di luar. Takkan nak angkut 1 computer pula kan..satu kerja nak cari cable lak..Haha

Til next time..

With Love,
Aini





7 comments:

  1. Tahniah Aini. In Shaa Allah Aini dah boleh Jana pendapat dah dengan Adsense. Semoga terus sukses dalam dunia blogging yeah. šŸ‘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Fiza..
      Same goes to you.. (^_^)

      Delete
  2. ramai yg buat adsense ni, mcm nak try jugaks la. btw..congrats!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you ayu..
      Yes jom sama-sama buat blog income

      Delete
  3. Kita pun edit vid guna Inshot je. Senang kan

    ReplyDelete
  4. semoga GA tak meragam....banyak gak songeh dia. jangan klik pada iklan sndiri tau

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)