Adpost

Jan 19, 2022

Birthday lunch surprise for my mama

Assalamualaikum,

Malam sebelum bawa mama ke tempat birthday lunch. Aini bagi tahu mama esok kita akan lunch luar tempat special. Mama pun tanya "kat mana tu..?" dengan nada suara yang excited. Aini jawab "It's  a surprise.." dua-dua ketawa.

16hb Januari 2022 - Hari lahir mama yang ke 72 tahun. Alhamdulillah mama still look strong and a healthy woman. Pagi tu sarapan yang ringan-ringan je. Aini buat roti telur. Dalam pukul 11.30 macam tu Aini semua gerak ke ATSKY. Adik Aini akan gerak dari rumah dia so sama-sama jumpa di sana kemudian.

Dah sampai tu kami terus naik lift tingkat 3A..Masuk je tengok dah penuh, nasib baik lah Aini dah rezerve meja siap-siap. Memang nampak peak hours juga dalam kul 12-2pm.. Selepas pukul 2pm tu ramai dah balik sunyi la tapi Aini sekeluarga masih lagi kat situ. . rehat-rehat lepas makan tu order dessert plak.

Dinasihatkan kalau nak buat birthday cake Aini suggest beli sendiri sebab dorang takde provide apa-apa cake. Dessert dorang hanya ada waffles dan creme brulee je.. So silap Aini juga tak beli cake siap-siap so Aini order creme brulee and waffles for the kids je. Kalau nk nanyi bagitau waiter nk wish birthday so dorang akan pasang lagu and lampu disco..hehe


Cousin Aisyah pi toilet so dorang takde dalam picture ni
Kids seronok tengok belon banyak


I made weird faces so tutup la..malu la..haha (hubby suka buat candid camera)


Last menu was dessert.. Aisyah suka..habis licin..mamanya tumpang skali


Mata Aisyah dah ngantuk tu.. hehe

Sorry tak sempat nak snap makanan yang kami makan. masing-masing dah kelaparan.. Kitorang order Chicken chop, Pasta Carbonara, Chicken Buttermilk with rice, Squid Buttermilk woth Rice & Chicken salted egg wih Rice.. portion dia nampak sikit tapi sebenarnya memnag kenyang.. cukup untuk seorang.

The menu superb. It's worth the price. Decoration satisfy. the seats cozy and comfortable. Kalau dapat seat sofa tu dia ada bantal.. bila dah kenyang boleh la tido landing kat situ ya..hehe..


Facebook: ATSKY
Instagram: atskydamansara
For Reservation : Whatsapp

With Love,
Aini

2 comments:

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)