Pages

Superhost Giveaway

 Assalamualaikum


Jom join Giveaway ni. Siapa menang dapat giveaway bernilai RM500.




1. Follow blog ni dan komen apa-apa saja yg murni dlm posting ni..

2. Subscribe channel youtube:  # Family Factor

3. Optional (tak buat tak pa) Teka aku asal dari negeri mana ( kalau anda menang giveaway, kami akan tambah cash RM100 kalau tekaan tepat.boleh buat makan makan at Kg Baru)

4.  Buat simple entry kat blog anda,  tampalkan banner kat blog anda dan link kan ke posting ni.

Jom join sama-sama.. Mana tau rezeki you all dapat tidur depan KLCC yang lampu bersepah tu..mesti cantikkan.. hehe

Good Luck..!!

With Love,
Aini

7 comments:

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)