XS Perfect Premium - Turun 3kg dalam seminggu

Assalamualaikum..

Kelmarin.. terhegeh-hegeh nak ganti puasa..padan muka..Haha
Bulan April dah masuk bulan Ramadhan..
Ada yang dah beli kain untuk baju raya ke tahun ni..?
Aini mungkin beli yang dah siap je kot..nak tempah baju rasanya tak ler..

Sekarang pun tengah on diet lagi. Kerja tempat ofis ni duduk je memanjang. Kalau jenis banyak bergerak atau ada tangga dalam ofis ni leh la exercise. Ni duduk pun x kemana.. nak pi ke tempat file belakang Aini je pun campai guna tangan je xyah bangun.. haha

Last week Aini ada cuba 1 minuman yang boleh turunkan berat badan dengan cepat.
So Aini beli XS Perfect. Pernah dengar tak..? Aini beli ni sebab Aini suka coffee. Banyak yang jual jenis tea. XS Perfect ni ada 3 flavour..Caramel Cappucino, Hazelnut Latte & Chocolate. 

Aini ambik promo yang di bawah ni.

Sabun dia Aini belum cuba lagi sebab letak kt bilik bawah. Mandi di atas. setiap kali mandi lupa je nak bawak atas. Aini ambik perisa Hazelnut Latte. Memang sedap. Dia ada bagi sample flavour lain juga. Semuanya sedap. Minum sekali sehari je. Hari pertama minum Aini banyak membuang.. bukan buang yang besar tapi dia buang toksin. Letih sikit lah sebab kerap ke toilet. Tapi result dia memang totally bagus bagi Aini lah. Badan rasa ringan walaupun berat tak turun banyak sangat tapi segala toksin dalam badan kita dibuangnya.

Dia membuang bukan dalam jarak yang dekat.. kadang-kadang sejam atau lebih akan membuang. Dia bukan macam kene cirit -birit yang duk kerap ke tandas.. tu kes sakit dah tu. Yang ni dia hanya mencuci usus kita.

Dalam seminggu Aini berjaya turun sebanyak 3kilo. Kira ok lah kan..? Kalau kita jaga makan macam dinner tu makan sebelum pukul 8 malam pastu ada buat exercise ringan lagi la banyak turun nya. Tapi Aini jenis kurang exercise pastu makan malam kadang-kadang lambat juga sebab nak makan sekali dengan hubby. Tu tak kisah lah janji nampak result dia turun dengan banyak. 

Ada pernah cuba mana-mana makanan untuk turunkan berat badan..? Boleh share dengan Aini..?

Nak beli XS Perfect boleh tengok IG : XS Perfect Siti

With Love,
Aini

11 ulasan:

  1. eh..eh...x pernah cuba lagi...nampak menarik sbb ada perisa SA suka...psttt share la kat mn nk beli....

    BalasPadam
  2. jaga gula & jgn makan lewat malam kot. x pernah plak try apa2 utk kuruskan badan ni

    BalasPadam
  3. Tu salah satunya senang turun berat badan..
    Tapi Aini ni jenis ikut tak ikut..hehe..payah si degil ni..

    BalasPadam
  4. minum teh herba je. cuba search Luslimlabeb. Ini mmg real testimoni sbb nurin dah try dan lost 10 kg. lepas dah lost pun berat tak cepat nak naik. maintain je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pernah dengar juga.. nanti Aini try..hehe Thank you

      Padam
  5. mujarab dalam penurunan berat..

    BalasPadam
  6. xpernah cuba tapi hazelnut latte tu mesti bau wangi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wangi..sama juga dengan Cappucino.. Chocolate sedap pekat

      Padam

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)