Adpost

Jan 11, 2022

Magiclean - Senang nak cuci

Assalamualaikum..

Hubby ada tengok spray ni di FB masa tu tengah duk viral. Setiap kali pergi nak beli mesti habis.. Biasalah kalau benda dah viral.memang cepat habis kan...? Rezeki hubby dapat juga beli di MR. DIY.

Kat botol tu tulis No more scrubbing.. So Aini cuba. Memang menjadi.. Bagi yang tak larat nak sental dinding bilik air yang besar mahupun kecil spray la kat tempat kotor tu. Biar selama 5 minit dan bilas dengan air.

Aini tak sental langsung. Aini spray banyak-banyak pada dinding dan biar 5 minit atau lebih terus bilas dengan air. Memang tak perlu nak sental atau gosok dinding tu. Cuma bau dia agak kuat.. kadang-kadang ada rasa pedih juga hidung.. baik pakai mask ya.

Harga tak ingat berapa.. Belas-belas gitulah..Takdelah mahal mana kan. Boleh tengok gambar dibawah.








Nampak kan beza dia..? Jadi betul-betul bersih. Mainan aisyah ni dah lama berlumut sebab biar lama dalam bilik air.. Aini nak tunjuk sebagai demo. Kalau tak guna spray ni Aini akan sental guna sponge kasar..sebab lumut yang dah kering susah skit nak tanggal.

Selepas Aini spray terus basuh dengan air tanpa gosok apa-apa.

Nanti boleh la you all cuba.. Ada yang pernah beli ni tak..?

With Love,
Aini



10 comments:

  1. Suka betul yang ni . Selalu gunakan untuk toilet atau paip. Memang bersih

    ReplyDelete
  2. menariks...leh try ni.. tq tq!

    ReplyDelete
  3. ini antara barang yg payah bebeno nk jumpa, asik abis stok je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. klau dapat tu kira bernasib baik lah

      Delete
  4. nanti bole beli juga ni..tq for sharing

    ReplyDelete
  5. membuak keinginan nak beli...dah nearly 2 weeks toilet kat rumah tak bersental sbb ammi tak berapa sihat. harapkan yang lelaki dalam rumah ni hmmmmmm...basuh toilet pada dorang hanya cuci toilet bowl je. macamlah dinding, lantai, sink semua tu hak milik jiran sebealh hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe sian Ammi.. boleh try beli online rasanya ada je jual tp mahal skit la sbb termasuk postage kan..

      Delete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)