Pages

Followers

Aisyah jadi spiderman

Assalamualaikum,

Ada kedai MyOne buka di Eco Grandeur Puncak Alam.. haihhh sejak Eco World & Eco Grandeur ni dah membangun di Puncak Alam macam-macam kedai and restaurant ada kat situ. Aini pi kedai MyOne ni dengan hubby & Aisyah. Saje nak tengok apa di dalam, sambil tu nak survey la basikal untuk Aisyah.

Pastu pusing punya pusing hubby nampak mask spiderman ni.. Tunjuk pada Aisyah nak ke tak.. Well ofcourse la Aisyah nak.. Sekarang ni dia suka spiderman.. terikut sepupu dia la si Abang Yusuf dia tu. Cantik plak ada lampu kelip2 kat area mata tu. Harga below RM10.. ni pakai bateri..Takpelah janji Aisyah happy.

Balik dah mandi bagai, terus Aisyah nak pakai. Siap tunjuk gaya spiderman keluarkan web dia lagi. Tengok video tu..siap ada sound spiderweb dia keluar dari tangan dia.. haha comel sungguh..


"Hi..I'm spidergirl.."


"This is my stunt. Stay away.."


Aisyah taknak jadi supergirl.. nak jadi spiderman..Aisyah...Aisyah..
Nak beli dress gown comel-comel pun dia tak mau.. pening mama..

With Love,
Aini




 

6 comments:

  1. Comelnya gegirl jadi spiderman.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tuler jadi spidergirl..tapi dia tetap panggil dia spiderman..hehe

      Delete
  3. Ala alaaaa comel diaa.. sofa belakang pun cantik. Haha

    ReplyDelete
  4. Hehe sofa tu beli kat Fella Design.. leh pilih corak apa kita nak..

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)