Pages

Giveaway Awal Tahun 2022 Mamapipie

 

Tarikh GA dari 26 Jan - 20 Feb 2022

Syarat penyertaan mudah aje:
  1. Terbuka lepada semua blogger di Malaysia.
  2. Buat blog post bertajuk "Giveaway Awal Tahun 2022 Mamapipie". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.
  3. Nyatakan 1 blog post mama yang menjadi kesukaan korang beserta link post tu. Saja mama nak tahu post mama yang disukai korang.
  4. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com dalam bloglist korang
  5. Jemput Follow Media Social Mama (tak wajib pun)  || Instagram | Youtube | Twitter | FB Page| |
  6. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini..
Sesiapa yang follow mama kat instagram minta tulis nama instagram korang kat komen. Nanti mama follow back. 


Soalan bagi no.3:
Kesukaan Aini adalah Tarikan Tempat Menarik di Pulau Langkawi Kedah Tahun 2022 sebab Aini ni kaki cuti sukaberjalan-jalan..hehe


Good luck ya..

With Love,
Aini

6 comments:

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)