Pages

Followers

TaiWani’s Dessert

Assalamualaikum..

Sebelum puasa Aini terasa nak makan dessert yang sedap dan benda baru.
Sekali terjumpa la Taiwani's Dessert. Mula-mula ingat makanan non muslim..
Bila Aini buka website dia, rupanya orang melayu yang buat.
Nama owner ni Shazwani. Dia baru je buka bisnes ni tahun lepas tapi tengok sekarang dah jadi famous.
Dengan dessert homemade dia dan lihat gambar-gambar dia memang buat orang terliur.
Kenapa terliur..? Jom tengok gambar dia..


Signature Taro Balls (RM15.90)


TaiFooFah Taro (RM17.90)

Ramadan Special: JellyFig Taro (RM17.90)

Nampak sedap kan..?
Tengah bulan puasa ni leh la kejar order Ramadan Special tu.. 
Takut habis bulan puasa dah takde dh..

Yang paling ramai suka makan dan sedap adalah Singnature Turo dan TaiFooFah Taro.

Nak order boleh klik di bawah ni

Website: TaiWani's Dessert
Instagram : taiwanisdessert

Kalau nak tengok cawangan boleh pi kat Instagram, highlight Agent. Klau takde boleh order online kat website dia..

Aini dah order dah untuk buka puasa hari ni.. Aini order Singnature Turo dan TaiFooFah Taro.
Ni Aini order dari Agent Puncak Alam. Katanya petang sampai ke rumah..Hehe..
Tak sabar nak merasa.. 😄

Aini
With Love,

5 comments:

  1. ooo ingatkan dia buka restoran tadi ehhehe baru nak terjah :D

    ReplyDelete
  2. nampak macam kedai ala ala cina ni. Sebab design teko dia design kedai cina!

    ReplyDelete
  3. akak mmg slalu beli...dlu2 masa awal dia start bisnes tkde lg nama taiwanis tu..skarang dh makin success...mmg fav yg signature taro

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)