Dapat duit raya koyak

Assalamualaikum..

Ramai yang masih lagi mencari untuk tukar duit raya kan..?
Kalau sekarang agak susah nak dapat duit yang baru.. 
Recycle je smuanya.. nak buat camne.

Cuma yang terkilannya semalam masa tengah kira2 duit di rumah nak asingkan jumlah permintaan mama and adik Aini..dapat yang ada koyak terus dan ada yang ditampal dengan tape.

Aini tak kisah duit recycle.. 
Still boleh guna tapi jangan la bagi yang koyak rabak..

Fikir malas nk ke bank untuk tukar.. 
Buang masa.. dah la beratur lama kan..

Nasib baik la dapat ganti duit dari dompet Aini and hubby..
Ada 2 keping duit kotor sangat xleh hilang pun bagi juga..


3 Jam tunggu dapat duit koyak


Jumpa article ni.. orang tunggu bank 3jam.. dapat duit macam Aini ler..
Nasib la badan.. 
You all ada kene macam Aini tak..?


With Love,
Aini

2 ulasan:

  1. Saya tiga hari ni ke bank. Dua kali tak sempat tukar, duit habis. Hari ni pergi awal sebab semalam dia cakap ada lagi. Sekali dah habis dah semalam last. Ramai beratur kat luar bank tapi sorang staff pun tak keluar bagitahu. Lama menunggu balik tangan kosong.

    BalasPadam
  2. Jadi kerja lain pulak nak tukar duit koyak tu kan. Kena tukar lepas raya lah nanti. Sekarang waktu sesak ramai orang. Patut dapat tukar yang baru kan. Lama beratur tu.

    BalasPadam

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)