Pages

JuZabakes Almond London

Assalamualaikum..

Maaf sekali lagi lama tak updae blog..
Busy dengan tempahan Almond London..

Asalnya Aini memang tak open order sebab sibuk dengan hal lain.
Tiba-tiba ada regular customer tanya, tak buat Almond London ke..?
Kita pun faham masing-masing nak beli kuih raya untuk dibawa ke kampung. 
Nampak meriah la kan dengan pelbagai jenis kuih raya di Aidilfitri.

Aini discuss dengan adik Aini nak buat ke..
So kami pun ok lah..untuk dia buat la.. 
Customer ni nak 3 balang.

Adik Aini masih dalam pantang..
So Aini buat sorang dan dibantu oleh mama Aini.
Yang buat biskut dia renyah skit.
Chocolate tu Aini buat seorang.
Dapat siap dalam 2 hari.

Almond London Aini lain dari yang lain.
Alhamdulillah ramai sambutan.

Dalam tempoh 2 minggu ramai pula yang order dengan kami.
Rezeki..syukur Alhamdulillah.

Jom tengok gambar

Ready to deliver

JuZabakes Almond London

Gambar ni Aisyah yang tangkap.
merangkap assistant mama jadi tukang foto..hehe
Banyak dia tangkap yang ni je paling cun.

Aini akan open order untuk raya haji nanti.
Kalau nak order leh tunggu Aini update ya..

Kalau sudi boleh follow Ig JuzaBakes

Baru start tahun lepas..
dah lama kami menyepi diatas urusan peribadi..

Kini kami kembali lagi dan akan update benda baru.

See you next entry







 

No comments:

Post a Comment

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)