Pages

Followers

Sedapnyeee...

Hi readers..

Ntah tiba-tiba dalam kepala BE ni pikir ice cream atau yang creamy.. Rs teringin plak sbb td tgk dalam channel TLC (dulu panggil Channel Travel & Living) ada keluar dorang wat ice cream.. iklan la.. pastu terus BE buka google image type ice cream.. Macam2 jenis ice-cream dia keluar.. Salah satu yang BE suka....

ice cream cake
Hehe..tau tak kenapa yang last sekali ada kacut..? Sebab yang kacut tu dibuat daripada ice cream.. BE terjumpa dalam google image.. Nama dia Lil' Ice Cream Cake Custom Shoe.. Nampak real kan.. sayang nak makan tu.. BE akan biarkan kacut tu dalam crystal ice.. Biar cantik bentuk dia.. hehe

~Bright Eye~

9 comments:

  1. wahhh.... rase lapa laa... i like the 2nd wan... Fruit Sandwich Ice Cream.. (pandai2 je kasi name) & also the 4th wan..

    err... jom gi baskin... u kasi i duit... i tolong bayar..

    ReplyDelete
  2. Catdy Khadijah: Ok..i kasi u duit, u bayar, i makan..Haha

    ReplyDelete
  3. BE: u ne leh makan ice cream.. nnt demam selsema.. nnt idung ayek sok sek je.. huhu.. :p

    ReplyDelete
  4. Catdy Khadijah: xpe ler..sekali sekala..hehe

    ReplyDelete
  5. Sayang BE: Alaa...ckit je..hehe

    ReplyDelete
  6. Catdy : ckp je nak semua :p

    be: I WANT ALL!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. ok, T abg PRINT abg bgi kat aza & ucuk.. k

    ReplyDelete
  8. Shaaiza: Yup!! me too... BE x leh mam bende yg sejuk2.. terutamanya Ice Cream... heheheh

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)