Pages

Followers

Hari ini...

Hari ini BE keluar dengan tunang tersayang.. Cian sayang BE demam.. BE paling risau kalau dia demam sebab demam dia memang lambat baik. Rasa nak je jaga dia sampai dia sembuh. Pagi tadi pergi hospital atas urusan kesihatan BE, Alhamdulillah xde apa yg negatif.

Dekat 4 jam menunggu untuk giliran BE dipanggil. Tunang BE dah lapar dah, jadi dia beli nasi goreng n' waffle peanut butter..emm dap dap.. Masa tunang BE dh nak mula makan tiba2 no. giliran BE keluar.. No. 5409. Kelam kabut BE n' tunang bungkus alik makanan tu.. kecian dia tgh lapar.. Selepas jumpa doctor, terus g kat kereta, tunang BE terus makan. BE pun pasang cerita Madagascar Penguin yg series punya.. cam tgk movie lak..hehe

Walaupun tunang BE demam tp dia kuatkan diri untuk temankan BE pergi hospital. Thank you sayang..

Selepas keluar dari hospital, BE n' tunang terus pergi Jabatan Islam kat Keramat.. Hospital kt putrajaya sampai keramat dekat 2 jam sebab KL hujan, hujan lebat sangat. Klau BE drive time hujan lebat, memang tak jalan kereta tu..

On the way alik rumah, BE drive separuh jalan dari sg.buloh. Hari ini ada pasar malam jadi BE n' tunang singgah jap nak beli buah. Tunang BE beli nasi ayam.. Ayam gorang dia cedap..nampak rangup and byk kulit..emmm..dap dap..hehe

Esok keje..malasnye.. rasa nak ambik cuti lagi tp keje byk kt opis tu..aduhh.. Tunang BE cuti esok, mc 2 hari.. leh la bangun lambat..Kalu hujan pagi2, cedapnye tido dengan selimut n' bantal ucuk.. hehe

~Bright Eye~

2 comments:

  1. jgn jeles coz i woke up til the rain stop dripping..hehe

    ReplyDelete
  2. Shaaiza: amboiii... Awalnye bgn... esk bgn lewat ckit ye...

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)