Pages

Followers

Baru nak berbuka di luar

 Assalamualaikum.

Sebenarnya Aini tak berbuka bersama family lagi ni.
Plan nak berbuka diluar ni Sabtu ni.. 30hb April 2022..

Dah hujung-hujung bulan puasa..
Taknak makan di tempat restaurant sebab ruang kecil dan akan sempit

Maka hubby Aini cadang makan di SACC sebabnya ada pelbagai jenis buffet terutama dessert..haha
Aini & adik hantu dessert.
Ni sebab ada baby so kami makan di sana dan suami ada jumpa tempat yg port sesuai..
Tak dekat dengan orang-orang yang lalu lalang dan tak dekat dengan buffet.


Sempat lagi ni kalau nak booking tapi harap ada kosong lagi la..
Plan nak makan Sabtu lepas tapi dah penuh..
Kira Sabtu ni last day SACC Ramadan.

Klau nak berbuka di sana try la contact ya..
Harap you all dapat la.. sana cepat penuh..huhu

With Love,
Aini






4 comments:

  1. Harap ada rezeki la untuk berbuka bersama family tu. atau mungkin kena letak plan B juga kan.

    Follow here #160

    ReplyDelete
  2. makanan kat SACC ni memang sedap2 belaka. x pernah bufet ramadan kat sini tp byk kali jg laa sy attend majlis mkn2 kt sini... kena dgn selera

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)