Adpost

Jan 15, 2022

Birthday surprise untuk mama

 Assalamualaikum,

Hari Sabtu ni macam biasa Aini kerja half day. Semalam Aini hubby dan adik berpakat nak celebrate birthday mama Aini di ATSKY di Damansara esok nanti. Ingat nak celebrate dinner tapi adik ipar Aini kerja shift malam. So kita semua setuju untuk buat lunch.

Semalam Aini contact ATSKY untuk reservation dengan deco sekali la. Dia bagi pakej 8pax with deco RM160. Dia bagi gambar sekali so nampak la dorang akan deco macam mana.


Gambar dari facbook ATSKY

Gambar contoh deco dari ATSKY


Not bad la kan harga dia. Jadi Aini dah buat full payment as confirmation untuk esok. Lunch ATSKY buka jam 1pm-4pm. Untuk malam tak sure pukul berapa. Peak hours from 8.30 -9.30 so kalau nak makan malam waktu peak hours di sana baik buat reservation ya. Takut penuh pula.

Next Aini akan update hari jadi mama Aini. 

Facebook: ATSKY
Instagram: atskydamansara
For Reservation : Whatsapp

With Love,
Aini

7 comments:

  1. Package yang ditawarkan nampak simple tapi meriah!

    ReplyDelete
  2. Tema gold hitam! Grand!

    Beruntung la mama!

    ReplyDelete
  3. Wah menarik ni. Kebetulan tengah cari tempat best untuk anniversary

    ReplyDelete
  4. harga dia boleh tahan jugak ya

    ReplyDelete
  5. happy birthday mama aini. ok juga haga pakej tu

    ReplyDelete
  6. dia deco saja RM180 tu? baru nak kata murah sebab utk 8pax. heee..

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)