Pages

Followers

Kembali pada design lama

Assalamualaikum.

Aini banyak hutang dengan readers kan..? hehe sorry..
Nak update blog ni kene ada mood.
Mungkin sebab I need new look but with the new looks is back to old template.
Mungkin Aini serasi dengan design blogspot kot.
Senang nak set.

Masa nak pilih design baru susah nak cari yang berkenan.
Bila nak yang ini tapi ada yang kita tak nak dalam tu pastu tak boleh buang plak tu.
Terus hilang mood.
So i guess this is it..

Aini harap blog Aini tak membosankan you all untuk singgah sini.
I try to be active blogging back like are I used to before the day I started blogging.
Ada rasa macam nk buat 2 blogs tapi tengok lah macam mana..
Blog ni pun tak terhandle ni kan nak dua plak ya..Haha

Hari ni tak busy sangat di bengkel..
Kereta banyak cuma customer tak kerap datang..
Banyak left and go..
Ada juga beberapa kereta kene banjir hantar ke sini.
Mostly yang mana takde buat insuran banjir la.

Ada satu ni enjin kene tukar baru 
Sebab dia on enjin masa air masuk dalam
Memang terus out la.
So melayang la rm5k..tapi customer ni cool je bayar.
Tu baru deposit ya.. hahaha
Ada banyak benda nak kene pasang itu ini..
Maklumlah kalau dah banjir banyak la air masuk sana sini kalau on enjin.
Dekat 3 minggu dah kereta ni kt bengkel..
Hari-hari Aini mengadap muka kereta depan Aini ni..Hahaha






5 comments:

  1. Wah 5k untuk deposit je ye. Telan air liur baca.

    ReplyDelete
  2. Untung la bz.... Ada juga idea nak buat posting tentang kastemer...

    ReplyDelete
  3. harap la keta tu dapat guna balik. byk jugak duit habis sebab banjir ni huhu

    ReplyDelete
  4. Saya pun setia pada rekabentuk blogger sediakan.

    ReplyDelete
  5. Kesian tengukkan kereta2 yang tenggelam banjir
    tentu banyak kos nak baikinya

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)