Pages

Followers

Karaoke di Almanda

hi readers, dah lama BE x update blog..maklum lah cuti panjang bersama yg tersayang..Hehe..Blog pun x bukak.

Dalam 2minggu yg lepas (klau x silap BE lah).. BE & Azmeer g karaoke di Alamanda.. for the 1st time BE g sana.. BE pun mana pernah g karaoke di luar. Kat umah ada lah tp x pakai microphone.. Hehe
BE amat tertarik bila tgk Karaoke di Alamanda sebab tmpt tu dia byk mainkan lighting. You all tgk lah lighting dlm gmabr yg BE upload ni..

Main entrance to SuperStar, Alamanda

from the room

snap from outside
nice lighting.. next to it is our room
Sebelum yang lain sampai, kite snap2 dulu..

Chakk!! BE nak snap wall tu tiba2 Azmeer masuk.Hehe

Bersama rakan2 sekerja Azmeer..

Siap serve makanan lagi..
Salah satu menu yg disediakan..

Yang ni cedap..Hehe
Haa..best x tempat dia.. Harga agak reasonable, base which room you want.. food & drinks are included..
Sayang BE, rs nak g lg lah..just you and me.. Hehe

6 comments:

  1. zana x pernah pergi lagi.. harga ok ke?

    ReplyDelete
  2. aDieyZa: tgk pada bilik kite nak..and food kite request.. For me is quite reasonable.. Hari tu BE pegi ambik bilik besar utk 12 org, 2jam with food n beverage all rm100+.

    ReplyDelete
  3. wohohohooo... Lain kali kite karok lagi yer... kalau u dtg awal ckit, leh dgr sore yg x pancit.. hehehe...

    ReplyDelete
  4. Catdy: Haha..klau dh high note..definately dh pancit..=P

    ReplyDelete
  5. BE : tp, kan Mic dia cam problem laa smlm tu.. (salahkan mic..)

    ReplyDelete
  6. Catdy: Haha..leh salahkan mic ek.. =P

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)