Pages

Followers

Nampak comel..

Salam semua dan selamat pagi...
You all dah sarapan? BE lum lagi, nak update blog ni dulu..baru BE wat milo panas mkn dengan roti..
Hari tu, BE g Tesco Selayang dgn Azmeer n mother in law untuk beli barang dapur. Kite g temnpat bahagian pakaian wanita and ada lah accessories untuk budak2.. Then Azmeer pun letak lah kt kepala dia namapk excited nak pakai pastu Azmeer suruh BE snap.. BE pun snap lah, ada tweety bird kat tgh bunga tu.. Cute lak bila Azmeer pakai..pink lagi tuh..Hehe

Cute..
Hehe..k itu saje nak share..wait for the next story..

~BrightEye~

2 comments:

  1. hahahaaaa... mesti anak sulung nnt laki2... :p

    ReplyDelete
  2. Catdy: Hehe..InsyaAllah.. i & Azmeer mmg nak anak sulung laki2.. (^_^)

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)