Pages

Snake on my shoulder..

Hehe..saje nak tunjuk dengan pertama kalinya BE pegang ular.. Ya Allah...tuhan saje yang tahu betapa takut dan gelinya BE pegang.. Sebenarnya BE xnak pegang tapi pegawai BE, Intan nama dia terus letak kat bahu.. BE pun nak jerit.. Maaaaa xnakkkk..bila dh ular kat atas bahu BE terdiam BE..sengih aje ler.. ular tu pun duk berjalan kat badan.. dah lah slimmy, licin..Eee.. dorang leh duk jauh2 dgn BE..sengaja biarkan lama kat bahu.. siap sempat snap lagi..Aduhhh.. Bila BE suruh Intan ambik dia terus ambik sbb nampk muka BE dah berubah.. Tgk lah ekor ular tu..BE pun dh shaky..

Pegang leher dia, takut kene NGAP..!!

Tangan kanan let go..xnak pegang ekor dia

Still baby lg tp berat tu..
 Ok..itu saje BE nak share..cuma ada satu BE nk tunjuk adik BE pengang ular sawa..lagi hebat..




JENG...




JENG...




JENG...




Hebat x adik BE..hehe..

~BrightEye~






4 comments:

  1. woowww... i brani... tp, tak tau laa... geli tak ye...

    ReplyDelete
  2. huhuuu beraninyeeee, dd sampai bebile xkan berani kot huwarkk

    be ni putih dan cantek ah ;P

    ReplyDelete
  3. Catdy: cuba lah..best..slimmy.. =P

    dd: Hehe..itu lah first & last BE pegang..next time xnak pegang dah..

    dd jgn puji lebih, t kembang lubang idung BE..Hehehe
    thank you.. (^_^) Baby sihat..?

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers