Pages

Followers

KARAK... memang seram..

http://3.bp.blogspot.com/-ZvFHe4-8IrM/Td4z6tV8xFI/AAAAAAAACIU/KUzKcH42IVA/s1600/karak.jpg 

Hi readers, u guys dah tengok cerita Karak tak? BE dah tgk dengan Azmeer.. Tgk kat Brem Mall Kepong..Dulu BE tgk wayang kat Midvalley lah, KLCC or even di Times Square tapi skrg tgk kat Brem Mall je sbb parking free..pastu x ramai org..x crowded mcm tempat2 yg lain.. Hehe..

Anyway, back to the main topic, cerita Karak ni mmg seram lah.. dari awl ia mula sampai habis mmg seram lah.. BE apa lagi, peluk Azmeer lah.. tgk pun sampai kecikkan mata takut terkejut jadinya.. Azmeer..? Dia relax je.. Azmeer duk boo2 dengan BE..nasib baik xde heart attack..hehe. 
Cerita dia ada base on true story, tgk muka hantu tu pun mmg menakutkan..huhu.. Bagi yang ada heart attack or ibu yang mengandung baik jgn tgk t leh terbawak2.. Ending dia cedih and ada yang kelakar.. Ada hantu rock..Haha

-end-

~BrightEye~

2 comments:

  1. hahaha...padan muka....bo..hantuuuu....ambk dia...gigit telinga dia..huuuu...

    ReplyDelete
  2. Sayang BE: gigit telinga dia alik..huhu..tidakkk

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)