Pages

Followers

Suamiku dan kucing-kucingnya..

Assalamualaikum,

Hi all..how r u? BE ok so as my beloved husband, cuma Ameer letih skit sbb azmeer drive pegi alik dari kampung BE di Batu Gajah, Perak semalam dan kelmarin.. cian dia..

BE saje nak citer2.. this is about my husband & his cats.. kat umah Azmeer ada 3 ekor kucing dewasa dan 3 anak kucing. Bila dah sampai depan gate umah Azmeer, 3 ekor kucing Dewasa (Dayang, Gemuk & Adik) standby kat depan umah especially Dayang, duk meow2.. macam tau2 je tuan dia alik umah..Hehe. So cute.. Ada sampai Dayang lompat duk atas bonet kete depan lah. Yang Adik plak, bila kite tepuk peha kita dia terus datang pastu duk berdiri tegak sampai kepala dia kat paras pinggang kite.. Yang Gemuk ni mcm pendiam skit tp cara dia meow tu lebih manja.. Yang Dayang meow lebih mengada2..haha..tp ketiga2 ekor kucing ni mmg jinak.. buang air dorang buang kt toilet..memang senang la. Yg tiga kemetot tu masih kecik lagi dan hanya bermain je..biasa lah tu kan.. baby lagi..

Kat umah, bila Azmeer panggil Dayang.. Dayang duk meow2 manja sambil baring melintang. Keempat2 kakinya naik.. tdo pun macam manusia..  Dayang je yg tdo pelik skit..dari baby lagi..Hehe.
Hari ni BE akan alik umah Azmeer, nak tgk 6 ekor kucing yg tomei.. rasa nak peluk cium je.. jeles BE tgk Azmeer duk dukung & peluk cium kucing tu.. Tapi BE xleh sbb cemput..Huhu (~_~)

BE ada link psl kucing2 Azmeer.. leh klik sini Kucing2 Hubby BE dan Binatang Pun Ada Kasih Sayang

-end-

~BrightEye~


1 comment:

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)