Pages

Followers

Kakiku berlubang..

http://www.ioffer.com/img3/item/206/934/822/c-l-white-silver-nail-wedding-shoes-super-high-heels-be489.jpg
So RocK..!!
Good morning semua.. Esk cuti kan.. tentu penyakit 'M' dah datang sebb esok lusa cuti.. maklumlah klau dh dekat hujung minggu penyakit tu dah datang ler.. Saje melengah2kan masa..Hehe. BE byk gak keje tp awl pagi ni relax jap..ngantuk lah.. kul 9:30 ni ada meeting.. sempat lagi nak blogging..Hehe.

Psl kaki berlubang ni, xde ler lubang besar mana pun.. Hehe..saje kasi suspen skit.. (^_^)
Actually hari ahad BE g hantar kasut, tumit kasut tu yg cover dia dh kene cabut, jadi tinggal paku je kat tumit tu.. Bila BE berjalan masuk ofis bunyi footsteps BE kuat sangat..kadang2 segan gak orang tgk kasut tumit kite tu bunyi kuat bila berjalan.. Hehe. Pastu tapak yang belah kiri lak t'belah dua..dh nak terkopak, bila berjalan kat atas air, terasa lah air masuk dlm kasut..Aduiii basah stoking kulitku..Hehe So g repair jugak lah yg tapak tu.

Hari isnin BE g ambik kasut tu, excited tgk sbb org tu wat kemas.. Leh jalan macam biasa.. Bila pakai jadi lain lak.. Dari jalan mcm biasa jadi jalan x betul sebab kasut yang dia paku kat tapak tu tembus kat dalam kasut tu.. Bila BE bukak kasut kat umah nmpk ada lubang kecik kat bawah ibu jari kaki BE.. Huhu patut lah sakit.. So BE ambik alas tapak brand Scholl letak kat kasut td. Bila pakai rs sedap nye, bila berjalan rs paku tu lg.. Jalan penyelesaiannya, BE ambik tisu, lipat tebal letak atas paku tu pastu tape, pastu br letak alas tapak tu.. bila pakai rs lega yang amat.. Hehe..



End of story.

~BrightEye~

7 comments:

  1. BE hnatar repair kat mana? kalau pakai kasut mmg kena make sure selesa.. barulah best nak jalan2..

    ReplyDelete
  2. aDieyZa: BE hantar kat Selayang. BE x perasan ada paku kat dlm kacut tu sebab cover kacut BE warna hitam.HEHE

    ReplyDelete
  3. wohohohooo... ingatkan aper laa td...
    kalau nk msk bangunan gov kne pakai kasut tutup kan..?

    ReplyDelete
  4. Catdy: yup pakai kasut tutup punya..

    ReplyDelete
  5. tu laa haritu terlupa pakai.. terpaksa beli kasut baru... da laa mahal.. skrg da rabak da... hmmm...

    ReplyDelete
  6. t kite G beli kasut baru la ye.. cian sayang..tapi lawak pn ade, klasik cara sayang buat tu..hehehe..t kite g beli baru ye.. :-*

    ReplyDelete
  7. Sayang BE: hehe xpe.. kacut tu elok lg sayang.. BE leh pakai lg tu.. (^_^)

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)