Pages

Followers

Tak suka...

Tension betul.. Kenapa semua orang kelam kabut sangat ni..padahal xde apa yg nak dikejar.. BE dah lah byk keje.. Suka duk kuar masuk bilik orang ni wat kepala b'tambah serabut.. Mana x migrain. Semua nak cepat, itu nak cepat, ini nak cepat.. bila dh siap wat donno lak.. Kite t'hegeh2 siapkan keje ni.. nnt BE tak wat langsung baru tahu.. Quit nnt kelam kabut nak cari orang. Padan Muka..

http://4.bp.blogspot.com/_I0lSLjDPCsw/TUA_v4YCSrI/AAAAAAAABOQ/YnYrxHjZEYQ/s1600/CuteBaby4.jpg
Tension..!!
Nak release tension skit ni.. Sempat lgi BE wat Blog.. mana taknye, kepala dh sakit alik.. perut pun dh lapar alik byk ke sana ke sini.. Aduhh.. Boss pun baru je kluar, lega yang amat.. Dh la dia ni jenis kelam kabut.. Lagi BE x suka..

Ok, BE dh x tension dh (letak color skit).. memang betul hilang la bila kite luahkan kt dlm blog/diary.. lega2..(lega pasal Boss dh kuar kot, pastu tiba2 org dh x masuk bilik kite) Hehe

 ~BrightEye~

4 comments:

  1. dear, jgn tension2 sgt k.. senyum!!

    ReplyDelete
  2. haiyoyo... jgn tension2... meh minum teh suam dulu...

    **i dah tolong click nuff u tu... sile click i nye balik yer.. **

    (•.♀)

    ReplyDelete
  3. aDieyZa: senyum sokmo..(^_^)

    Catdy: ok nnt i klik..tul ke yg u klik..? Haha

    ReplyDelete
  4. BE: btul laa cik puan..

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)