Pages

Followers

Mula lah mengantuk..

Hi hi..

Nape lah lepas makan tgh hari ni rs mengantuk ye..? Dah lah kt opis ni sejuk semacam.. BE x sempat nak breakfast hr ni..sampai opis je tgk area bilik BE gelap (blackout). BE tak masuk bilik, BE tunggu kat luar sebab BE takut dalam gelap..i really have a high imagination..Imagine apa..? Imagine hantu lahh... suka tgk cerita hantu tp takut hantu..macam mana tu..?tunggu kawan BE datang, dh bukak je pintu, lampu xleh on tapi computer leh plak on..ada lah dlm 30 min br dpt lampunya..Nak g breakfast orang dh masuk bilik nak itu, nak ini..sampai lah ke makan tgh hari..Jawabnya makan dh jadi Brunch lah..huhu

Hari di office BE ada jualan Puspanita.. BE turun jam 12.30 nak tapau makanan.. BE beli nasi separuh, kerabu pucuk paku, telur masin setengah dan daging masak kurma, semuanya RM5. Ok ke..? mcm mahal je..ntah ler.. Anyway, xde aa sgt BE beli kat bazar tu..tak banyak choice. Ok lah, BE dah rasa nagntuk ni.. nak tdo jap.. klau tak tido pun nk main game jap..Tdo kejap sgt x puas.. Tata

http://i27.photobucket.com/albums/c168/fall4ever/image006.jpg
"Letih..x sempat nk ke katil..tdo sini pun jadi lah.."


~BrightEye~

5 comments:

  1. lps makan mmg ngantuk.. nak buat keje pun slow.. hihihi

    ReplyDelete
  2. Catdy: Jom..jom..jgn lupa bwk tot skali..

    aDieyZa: Hehe tul tu..rs slow je nak wat keje..

    ReplyDelete
  3. mlm ni bum awal tau, NO ON9...
    END....!!!

    ReplyDelete
  4. Sayang BE: hehe otei2..

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)