Pages

Followers

Nape la tak bawak payung..

Skrg tgh hujan lebat..guruh pun berbunyi..takut gak bunyi dia.. Klau BE sorang kat umah, BE pasang smua lampu..Klau black out emmm Be psg lagu dr fon..Huhu.. BE ni mmg takut guruh..dari kecik lagi..

Kereta BE park kat luar, BE g tau Azmeer yang BE nak pakai kereta sbb rehat panjang BE nak kuar la.. aleh2 BE x kuar pun cuma kuar g teman K.nor jumpa org nak hantar barang. itupun guna kereta opis. Nak cr kereta opis punya lah lama.. Dekat 15 min duk mencari, last2 BE call orang yang last pakai.. Bukannye nak rekod dia park kat mana..Aduhhh pening2..

BE tgh pk ni, macam mana nak ke kereta ni.. Nnt basah kuyup lak.. Bunyi guruh lagi..Eee atutnye.. nak cari bantal bucuk lah..leh tenangkan hati skit.. Hehe..

http://2.bp.blogspot.com/--3X9wt-Z2rU/TV3qVqQEYPI/AAAAAAAAABY/35H2X4BDGHM/s1600/rain1.jpg
BE xde tingkap, jd BE assume ini tingkap BE kene tempias hujan..Hehe


~BrightEye~

2 comments:

  1. kalau hujan lebat, zana suka nyorokkan diri dalam comforter.. tapi kalau kat office mana nak cr comforter?? huhuhu..

    ReplyDelete
  2. aDieyZa: nmpknye kene lah bwk comforter di office..Hehe..standby simpan dlm almari..

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)