Pages

Homemade Spaghetti & Beef Steak

Hello...hello...
Hari ni BE and my family ada di rumah including my dearest Azmeer. Actually nak citer psl makan je.. Pagi td BE kuar dgn Azmeer g beli nasi lemak bungkus.. Satu RM1 je, sambal dia ok la.. pastu tgh hari BE tlg mama wat Spaghetti.. BE kupas 5 biji kulit tomato, mama BE prepare yang lain. BE leh wat tp BE suka mama BE masak sebab air tgn mama wat lagi sedap..Hehe.. Makan malam plak, papa BE wat Beef Steak. Emmm dap tu.. BE dan Azmeer kuar g beli bahan2 dia. Beli daging steak kt pasar malam je.. Hehe..

Hari ni pecah rekod coz Azmeer makan makananan barat dari siang sampai ke malam.. Azmeer dh biasa makan makanan nasi berlauk (makanan melayu).. My dear hubby, hope you dont mind eating western today. Hehe.. BE tahu sayang x kisah kan.. lagipun makan ni skali skala je.. Klau selalu pun jemu lak nnt, kite ni nak gak makan makanan org melayu. Hehe

~BrightEye~


2 comments:

  1. em2 abg jdi org putih satu hari tu.. hahaha
    tapi dap... tapi ade org tu salah beli spaghetti..hahaha...nipis jew mcm bihun..hehehe...tpi dap jgk.... :-P TQ sayang..

    ReplyDelete
  2. Sayang BE: Hehe..dapkan.. BE silap beli. Mcm mkn Beehoon dgn kuah spaghetti..Haha..Sama2 sayang..

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers