Pages

Suka picture ini..

Good Morning semua.. Dah mamam? Dah lama BE tak update blog. BE x berapa sihat jadi blog BE pun cuti jugak la.. hehe. Actually BE saje nak tunjuk picture kawin. BE suka picture ni sbb nmpk natural.. especially boy kat bawah tu, beria2 dia tgk.. Masa tgh snap tu, t'dengar cousin BE kat dalam tu, dia kt belakang curtain. Dia tanya, tgh watpe tu..? Tgh Ber'Romance' ye.. sebab tu muka BE dalam picture tu cam ketawa sbb t'dgr suara dia di belakang pintu tu. Haha.




I wish my sister was there.. She was busy with the guests.

~BrightEye~

3 comments:

  1. suka pengantin pompuan tu.. bab ye tooiii3...la ni... :-P

    ReplyDelete
  2. Sayang BE: suka pengantin lelaki tu.. bab ye ting3.. (^^,)

    ReplyDelete
  3. suke awek yg baju ijau tue... skrg nih suka otw ber"tuuuuuuuuuuuuuuuutttttttt.... pssstttt.... biarlah rahsia...

    mmg x leh lupa dgn ayat tu... expresi muka Anis pon best.. look at Along... beriye tul..

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers