Pages

Word Dimension aka scrabble

Assalamualaikum,


Semalam and hari ni agak busy dengan kerja..
sampai tak sempat nak update blog and blogwalking.
Hari ni update skit je janji dapat update.


Disebabkan ada sedikit stress dengan kerja
Aini main la game Word Dimension ni, walaupun kene perah otak jugak
Aini suka main scrabble sejak kecil lagi
So Aini, adik even mama Aini sendiri download and main game ni.
Mama Aini paling advance la..
bila dia free dia main la game ni..
Sebelum dia nak tidur pun sempat lagi mama Aini main word dimension ni.



Semakin lama kita main
semakin susah ayat dia nk letak.
Tapi sekurang-kurangnya dapat tau ayat baru English

Kita dapat berlawan dengan opponent dari luar negara juga.
Dari beginning sampai la ke advance.
Tapi takde la sampai chatting bagai.

Sape minat main scrabble angkat tangan.. hehe

With Love,
 Aini

8 comments:

  1. Om pun rajin jugak main game ni, seronok sebab banyak words yg kita tak tahu

    ReplyDelete
  2. Uncle tak pandai main board game ni... Masa kecik uncle main dalam longkang je....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Aini tak pernah mandi dalam longkang..
      Nanti mama Aini standby rotan..

      Delete
  3. Mencabar minda main game macam ni. Kadang jadi stress sebab tak dapat fikir vocab tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul tu..
      Kalau dia ada bagi countdown utk letak ayat memang stress

      Delete
  4. dulu wak penah beli buku dictionary scrabble ni.. 😅😅

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)