Pages

Kembali bekerja

 Assalamualaikum,

Aini kembali bekerja hari Selasa baru ni.
Kalau diikutkan Isnin la Aini kerja tapi Ahad baru ni Aini & hubby ambik booster.
Mula2 tak rasa apa.. tapi esok pagi tu badan urat mula rasa sengal..Rasa weak.
Hubby kerja juga.. terpaksa gak kerja sebab ada urusan penting.
Dia siap bagi tau Aini rasa bengkak sebesar tennis ball.
Isnin Aini MC hubby kerja
Selasa hubby Mc Aini plak kerja..haha

Mood cuti tu masih ada lagi.
Sebab hujung tahun kan... Hehe

Maaf ler dah lama Aini tak update blog & blogwalking.
kalau dah balik kampung tu memang tak tengok phone sangat.
Lagi satu Aini prefer update blog guna computer.
Senang skit nak menaip laju atas keyboard ni..Hehe

Banyak benda Aini nak update dalam blog..
Still under my list.
Takpe slow slow la ya..

Aini rasa ramai tengah bercuti kan..?
Seronok tengok you all cuti.
kawan-kawan share kt IG
pi Langkawi la
Port Dickson
Melaka
Kuantan

Aini bercuti selama seminggu di kampung je..
Sebab dah lama tak jumpa MIL..
dekat setahun juga..
harap dengan video call je lah sebab PKP masa tu..
Aisyah pun seronok travel jauh.
sian dia..macam 1st time tengok di luar betul-betul
Kalau tak duk rumah jelah dia tu..



Ada rasa macam ni tak bila balik dari bercuti lama..? hehe


With Love,
Aini





10 comments:

  1. Saya dengar kesan sakit booster lebih berbanding dua dose vaksin sebelumnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..
      Ada yang sampai demam 3 hari.
      Dah dekat seminggu Aini rs lenguh sangat tempat kene cucuk ni

      Delete
  2. Hahahaha..Ammi ada 1 buku kat office yg lwtak byk password office.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..memang kene tulis kat buku..
      Mana nak ingat semua pasword kan.. (^_^)

      Delete
  3. Nombor 3 tu uncle lah! hahahaha

    ReplyDelete
  4. Hehe kelakar tengok kartun itik tersebut. Selamat kembali bekerja.

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)