Pages

Followers

Tanjak untuk Yusuf

Jumaat ni 17hb Disember 2021
Hari konvo Yusuf

Cikgu dia suruh cari tanjak
untuk tarian last day dia tadika Yusuf.

hari-hari Yusuf balik tadika akan nyanyi lagu yang dia practice untuk hari Konvo dia.
Ibu Yusuf tanya kat mana nak cari tanjak
So hubby Aini kata dia tahu kat mana ada jual.
Hubby Aini dah order and dapat seminggu lepas tu.

Orang tu buat di rumah dia je di Paya Jaras, Sg.Buloh Selangor.
So Aini ikut hubby pi ambik tanjak Yusuf tu.
Cantik dan kemas je orang tu buat.

Katanya dia selalu dapat tempahan dari negeri lain.
macam sekarang ni dia tengah buat 30 tanjak tempahan dari melaka.

So Aisyah la rasmikan tanjak tu dulu..

Cantik tak?

Aisyah bagi kiss tu..

Cantik kan..?


With Love,
Aini




 

6 comments:

  1. Tak sabar nak tengok Yusof pulak pakai....

    Hai Aisyah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aini pun tak sabar nak tengok dia pakai dengan baju melayu dia.

      Hi Atok Uncle..hehe

      Delete
  2. Kemassss tanjak nyaa!! Wah tarian apa yusuf msk tu nnt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tarian melayu untuk hari konvokesyen dia..hehe

      Delete
  3. Cantik hasil lipatan tanjak tu. Memang nampak kemas. Amboii Aisyah pun nak menggayakan tanjak jugak. Comel dia.

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)