Pages

Steering aisyah

Assalamualaikum..

Minggu lepas Aisyah tengok iklan dalam youtube keluar steering toys for kids.
Siap panggil "mama nk tu.."
Abah lalu pun Aisyah cakap siap tunjuk lagi "Abah nak tu.."



Abahnya pun bukak la shopee..
Tunjuk Aisyah ada 2 colour..warna kuning dan pink.
Tanya dia nak mana satu...
"Aisyah nak pink"
As usual..hehe

Benda ni plak macam biasa made in China..
Nasib baik ada stock di Puchong.

So dah order dh..
masih ada promo lagi tu..beli juga la..
Kalau tak setiap hari aisyah tanya nak tu .. nak tu..hehe

Hari dah dapat tu bila bukak bungkusan
Aisyah nampak la kotak gambar steering toy dia..
Bukan main melompat-lompat la dia..

Petang tu ajak Aisyah pusing taman area rumah je
Aini tanya Aisyah
"Aisyah nak bawak mama abah pi jalan-jalan ke?"
Aisyah jawab
"Aah nak bawak mama abah jayan-jayan"

Seronok tul tengok dia..
siap ada kunci kt steering tu, bila on ada keluar bunyi engine kereta
Ada horn
Ada signal
macam real je..

Ada gam jeli leh lekat kt dashboard.
Tapi kereta Aini plak tak berapa straight dashboard dia so asyik tercabut je gam dia





Lepas ni apa plak aisyah nak..Hehe

With Love,
Aini

4 comments:

  1. Comelny steering. Harga pun murah

    Singgah sini ye ❤

    ReplyDelete
  2. ala-ala..comeinya...suka la dia kannn...

    ReplyDelete
  3. Aisyah pun nak drive jugak. Seronoklah dia dapat steereng pink.

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)