Laksa Singapore Secret Recipe

Assalamualaikum

Singapore Laksa Secret Recipe

Tak tahu nak makan apa selain nasi.
So Aini decide beli Singapore Laksa.

Aini malas nak guna foodpanda
So Aini drive ke Secret Recipe tapi bungkus je..
Taknak makan kat kedai sorang-sorang mcm pelik plak rasanya.
Baik makan di ofis sambil tu leh layan movie.

Quite surprise packaging dia sangat kemas.
The mee laksa diasingkan dengan penutupnya sekali.
Bawah dia untuk letak kuah.

So kalau nak tak away makanan yang berkuah
Secret recipe akan bagi bungkusan macam ni.
Senang leh makan terus.
Nak makan dalam kereta pun takde hal.




Sangat sedap dan puas hati chef dorang masak.
sebiji macam dalam gamabr tu.
Dapat 3 ketul udang besar fresh.
Fish cake dan tauhu..

Harga RM18
Kalau campur dengan mana-mana delivery servis could be more.
Jimat la dalam rm5 gitu kan..

Habis licin juga la Aini makan.
Rasa dia macam laksa Johor beza dia me je lah.

Maybe you all should try.. 

With Love,
Aini

P/S: Mana nak cari laksa johor sedap di Puncak Alam ya..hehe

 

8 ulasan:

  1. memang sedap. suka mi vietnam, mac n cheese dia, ayam goreng dgn nasi dia nak kata semua sedap la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh la Aini cuba mi vietnam pula..
      Tak pernah makan lagi tu.

      Padam
  2. selalu gi SR tapi x pernah try laksa spore ni ehhhe slalu mesti order tom yum kung je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti pi SR cuba la Singapore laksa..hehe

      Padam
  3. Nampak pun dah terasa2 sedapnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu.. buka je bungkusan dia memang harum baunya

      Padam
  4. tak pernah rasa laksa,singapore . Sebab sophea memang tak boleh makan laksa . Sama ke rasanya dengan laksa,biasa

    BalasPadam
  5. SA biasa makan sorang-sorang..hehehehe....x pernah rasa laksa Singapore...

    BalasPadam

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)